WIJZE VAN VERZENDING

Wanneer u een bestelling plaatst in de webshop en de betaling ervan door ons is ontvangen gaat het pakket de volgende dag met de postNL mee. Wij gaan ervan uit dat de verzending 1 a 2 werkdagen duurt.

KOSTEN


Onze standaard verzendkosten zijn € 0,00 binnen Nederland.

Daarnaast kunnen wij ook verzenden naar België en Duitsland.

De verzendkosten voor deze landen zijn € 15,00. 
 
VERZENDBEVESTIGING

Wanneer wij uw bestelling hebben verzonden ontvangt u een verzendbevestiging.

RETOURNEREN

U kunt artikelen binnen uiterlijk 14 dagen na levering in originele verpakking, met alle labels er nog aan, ongebruikt  voldoende gefrankeerd retour sturen. U bent zelf verantwoordelijk voor de verzendkosten van het retourneren. Wanneer u een item retour stuurt zullen wij, na ontvangst van de retourzending zo snel mogelijk maar uiterlijk binnen 30 dagen het aankoopbedrag aan u terugstorten.

Ruilen is helaas niet mogelijk. Wanneer u een andere maat/kleur/model van een item zou willen ontvangen, dan kunt u een nieuwe bestelling plaatsen en het ongewenste item retour sturen.

Zou u graag een ander item willen ontvangen dan kunt u een nieuwe order plaatsen en het reeds bestelde naar ons retourneren.

Producten dienen, binnen 14 dagen na ontvangst, in originele staat en ongedragen, met de labels er nog aan retour te worden gestuurd en in de verpakking waarin u het hebt ontvangen. Beschadigde en gebruikte producten kunnen wij helaas niet retour nemen.

WIJZE VAN RETOURNEREN

Om een product retour te sturen kunt u het pakket opsturen naar:

De Vos schoenen

Aldringastraat 5

9822 AM Niekerk

 

Let op dat u het pakket voldoende gefrankeerd verstuurt anders nemen wij het niet in ontvangst.

Artikelen die gedragen, gebruikt of door toedoen van de consument beschadigd zijn en niet in de originele staat en/of verpakking verkeren, kunnen niet worden geretourneerd.

Copyright 2023 De Vos schoenen
iDEAL
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »